IN THE MOMENT THAT YOU CAN TRULY EMBRACE UNIQUENESS. YOU ARE DEVINE

Human Design. ANALIST.

Als Human Design Analist geef ik jou inzicht in je persoonlijke design. Bij een basis analyse (foundation reading) gaan we door onderdelen als Type, Autoriteit, Definitie vs. Openheid en Profiel. In de verdiepende analyses gaan we dieper in op verschillende thema’s. Het is mijn doel om jou contact te laten maken met wie je in diepste wezen bent – hoe jouw bedrading is aangelegd – en je de tools in handen te geven om dit op een authentieke manier voor je te laten werken. Zodat je op alle facetten van je leven meer rust, voldoening, succes en verwondering ervaart.

Human Design. GUIDE.

Rock Your Rainbow & Live Your Design is een meerdaagse groepsworkshop waarin je op een diep niveau contact maakt met wat het is om je design te LEVEN. Het is geen ‘cursus’, het gaat hier om op diep niveau ervaren, ontwaken! Het is als Guide mijn verantwoordelijkheid jou mee te nemen op de reis van inzicht, acceptatie en awakening to your True Self Signature. Zodat je schuld en schaamte voorbij kunt gaan, los kunt laten. Ik laat je ervaren wat je diep van binnen al lang weet, maar al die tijd hebt genegeerd. Door in de groep met verschillende oefeningen te experimenteren met o.a. je strategie en autoriteit leer je diep contact maken met dat deel van jou dat je authentieke waarheid spreekt, je verbinding met de Cosmische Server.

Human Design. COACH.

Wat ik in mijn werk als coach belangrijk vind is humor, rust en ontspanning. Ik vind het belangrijk dat het coachtraject zich intuïtief mag ontvouwen. Met jouw persoonlijke design als uitgangspunt zijn er vele mogelijkheden om jou inzicht te geven in wie je in diepste wezen bent. We werken aan blokkades en overtuigingen die je ervaart wanneer je hier echt voor wilt gaan staan. Zodat jij kunt stappen in de unieke persoonlijke verbinding met de, wat ik noem, Cosmische Server. Jouw stukje informatie over de reis die jij te maken hebt, je rol en je missie. Vol vertrouwen met inzicht en acceptatie dat het goed is zoals het is zodat je diepgewortelde gevoelens van schuld, schaamte en niet-goed-genoeg kunt loslaten. Experimenteren, observeren, transformeren

What we are not. determines what we think.

Follow your strategy, honor. your inner authority, love yourself!

Ra Uru Hu
Wat anderen hebben ervaren
Menu