WISDOM. HIDES IN YOUR OPENNESS. IT HIDES BEHIND THE DISTORTION OF CONDITIONING, BUT IT'S THERE.

Het Human Design systeem is hetgeen dat ons op een of andere wijze verbindt en ik hoop dat het jou helpt om je uniciteit nog beter te begrijpen en dat de informatie je inzichten geeft die je helpen om te leven in lijn met jouw individuele potentieel.

Mijn eigen ervaring met Human Design is dat de informatie het meest waardevol wordt wanneer ik ermee experimenteer, wanneer ik het test, toepas en beoefen in mijn eigen leven en relaties. Het helpt me in het observeren van mijn gedachten, om er meer los van te komen. Observeren verandert de uitkomst, want het stelt mij in staat om vervolgens mijn eigen potentieel, mijn levenskracht met de liefde en zorg die het voor mij in zich heeft, te (h)erkennen.

Zoals we weten is Human Design intellectuele kennis over diversiteit, integriteit en onze unieke levenskracht. Het geeft een kaart van hoe wij hard wired zijn. Tegelijkertijd is de kaart, de bodygraph niet het leven of het lichaam zelf, het is een kaart en een kompas.

Om die reden zocht ik naar iets om mijn fysieke lichaam sterker te maken en dat tegelijkertijd mijn uniciteit eert en ondersteunt. Ik stuitte op informatie via twee zeer gewaardeerde Human Design collega’s die beide tot de eerste generatie studenten behoren van Ra Uru Hu, de grondlegger van het Human Design systeem. Een van hen is Martin Grassinger, natuurgeneeskundige (Heilpraktiker) en homeopaat met een zeer diepgaande, individuele en holistische kijk op welzijn en gezondheid, uiteraard ook vanuit Human Design perspectief.

De meeste mensen geloven dat wanneer zij geen griep of verkoudheid oppakken dat zij een sterk immuunsysteem hebben. Dat is niet waar. Ons immuunsysteem is er voor alle aspecten van onze systeem. Of het nu gaat om infecties, allergieën, auto-immuunziekten of kanker. Ook in deze tijd van COVID-19 blijkt dat maar weer. Ook mensen met een ogenschijnlijk sterk immuunsysteem worden ziek.

Ondanks dat ik zelf naar mijn gevoel een sterk en gezond immuunsysteem heb, wilde ik toch nu al investeren om mijn immuunsysteem zo sterk mogelijk te maken en te houden. Want we hebben ten onrechte aangenomen dat met het verstrijken van de jaren ons immuunsysteem ook minder wordt. Dat hoeft dus zeker niet. Sinds ongeveer anderhalf jaar ben ik aan het experimenteren met de informatie die Martin met me heeft gedeeld. Mijn fysieke systeem voelt sterker en daarbij geeft het veel vertrouwen dat ik mijn immuunsysteem zo sterk maak, dat het in de toekomst goed zal blijven functioneren en met mogelijk nieuwe en andere ‘aanvallen’ van infecties goed om zal gaan.

Met alle negatieve factoren in onze omgeving vandaag de dag, is het hebben van informatie die elke persoon een individuele benadering geeft om de kracht van zijn of haar unieke immuunsysteem te optimaliseren niet langer iets dat persoonlijke voordelen heeft, het is inmiddels van VITAAL belang gebleken.

Gezien mijn eigen persoonlijke ervaringen en ervaringen van mensen in mijn directe omgeving, heb ik Martin gevraagd of hij met mensen in mijn netwerk met enige regelmaat, in een private zoom conference, alles wil delen over de mogelijkheden en zijn scala aan ervaringen vanuit zijn eigen praktijk als gezondheidsdeskundige en Professioneel HD Analist en Teacher wil delen.

Hij biedt deze gratis en informatieve bijeenkomsten aan en het zal dus gaan over de unieke individuele benadering van ons fysieke welzijn en onze gezondheid. Hij zal ook zijn inzichten delen over hoe dit verbonden is met onze individualiteit vanuit het Human Design perspectief. Ik heb zelf ervaren hoe het je leven kan veranderen.

Als dit bij je resoneert, als je je uitgenodigd voelt en je voelt dat je zo’n informatieve bijeenkomst niet wil missen, klik dan hier zodat ik je op de hoogte kan houden.

In de tussentijd – blijf gezond!

(PS: als je wilt weten hoe deze individualiteit meer en meer van belang wordt, luister dan hier de podcast over de Global Cycles)

Menu