LEARNING HUMAN DESIGN ISN'T THE SAME AS LIVING. IT

De 9 stemmen van de MIND.

Human Design gaat over het nemen van beslissingen. Het leven is immers een aaneenschakeling van beslissingen. En wie of wat is daarin ‘de baas’?

Is dat de Not Self mind, met al haar angsten, oordelen en overtuigingen? Die optreed als PR man of vrouw van ‘team Not Self’ en jou in de illusie wil houden van niet goed genoeg zijn, van schuld en schaamte, van tweedehands gedachten en gevoelens, van je waarde bewijzen en van het uit de weg gaan van de confrontatie met jezelf en anderen?

Of is dat je True Self, de chauffeur van jouw lichaam die in verbinding met de Cosmische Server exact weet wat jij hier te doen hebt, wat je hier te zien hebt, wat jouw unieke bijdrage is.

Door het observeren van de monologen in je hoofd en door inzicht te hebben hoe jouw Not Self met volle overtuiging probeert het stuur (en dus de controle) over te nemen, door zelf te experimenteren met je strategie en autoriteit, zal je steeds meer vertrouwen op jouw eigen waarheid.

Het E-boek, de 9 stemmen van de mind, geeft inzicht in hoe de verschillende centra in je design werken en wat de natuurlijke en de geconditioneerde toestand is van een open of een gedefinieerd centrum is.

Wil jij inzicht in jouw monologen? Wil jij weten hoe de PR man of vrouw van jouw ‘team Not Self’ probeert je weg te nemen van wie je werkelijk bent uit angst dat er ‘iets mist’?

Download dan hier het e-book

Download het GRATIS e-book

Wil jij gratis Human Design inspiratie ontvangen en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws, lezingen en workshops? Je ontvangt direct het GRATIS e-book De 9 stemmen van de mind.

Links en algemene info.

Er is zoveel gratis Human Design informatie beschikbaar, dat ik die niet ook op mijn website zal herhalen.

Wel wil ik je graag doorverwijzen naar betrouwbare bronnen wanneer je je verder in Human Design wilt verdiepen.

Je persoonlijke gratis bodygraph maak je hier

Wat is het Human Design Systeem

Gratis audio’s en video’s 

Beginners guide to Human Design

Boek: Human Design, de blauwdruk van je leven

Rock Your Rainbow Podcast.

Nog even geduld… 22-02-2020 komt de podcast life

#2 Het Human Design Systeem

#1 Mijn weg naar Human Design

 

Menu