LEARNING HUMAN DESIGN ISN'T THE SAME AS LIVING. IT

Gratis e-book: Begrijp jezelf (nog) beter met HUMAN DESIGN.

De sleutels die de deuren naar jouw ware zelf openen 

Human Design is de wetenschap van verscheidenheid. Het laat ons tot in het kleinste detail zien hoe en waar we van elkaar verschillen. In het gratis Human Design E-book lees je meer over de wat dit allemaal betekent. Human Design leert je hoe jij op correcte wijze je eigen autoriteit bent. Hoe je correct de beslissingen maakt die jou door het leven navigeren. Het leven is immers een aaneenschakeling van beslissingen. En wie of wat is daarin ‘de baas’?

Is dat wat we noemen de ‘Not Self mind‘, met al haar angsten, oordelen en overtuigingen? De stem van conditionering die jou in de illusie wil houden van niet goed genoeg zijn, van schuld en schaamte, van tweedehands gedachten en gevoelens, van je waarde bewijzen of van het uit de weg gaan van de confrontatie met jezelf en anderen?

Of is dat de energie van jouw blauwdruk, je True Self, de chauffeur van jouw lichaam (noem het je Hogere Zelf) die exact het grotere plaatje kent van wat jij hier te doen hebt, wat je hier te zien hebt, wat jouw unieke bijdrage is?

Door inzicht in jouw persoonlijke en unieke blauwdruk, wordt het bewustzijn over jezelf verdiept. Zo ga je jezelf (nog) beter begrijpen. Je kan met je strategie & autoriteit gaan experimenteren. Zo kan je gaan observeren en nog meer inzicht krijgen hoe jouw Not Self met volle overtuiging probeert het stuur (en dus de controle) over te nemen. Door zelf te experimenteren met je strategie en autoriteit, zal je steeds meer vertrouwen op jouw eigen waarheid.

Het E-book, Begrijp jezelf (nog) beter met Human Design, geeft inzicht in de sleutels van jouw blauwdruk, je strategie en autoriteit en nog meer…

Wil jij jezelf (nog) beter begrijpen en heeft Human Design jouw interesse gewekt? Wil jij inzicht en weten hoe jouw ‘team Not Self’ probeert je weg te nemen van wie je werkelijk bent uit angst dat er ‘iets mist’? En je daardoor niet de beslissingen maakt die écht bij je passen?

Download het e-book en doorzie hoe dit voor jou werkt.

Links en algemene info.

Er is zoveel gratis Human Design informatie beschikbaar, dat ik die niet ook op mijn website zal herhalen.

Wel wil ik je graag doorverwijzen naar betrouwbare bronnen wanneer je je verder in Human Design wilt verdiepen.

Je persoonlijke gratis bodygraph maak je hier

Wat is het Human Design Systeem

Beginners guide to Human Design

Boek: Human Design, de blauwdruk van je levenGuido Wernink

Gratis audio’s en video’s