VERANDERING
Poort 35 – PROGRESS


Het geheim is ‘koester geen verwachting

Verandering kan niet bestaan in een vacuum en is afhankelijk van interactie. Het leven is een constante cyclus van ervaringen met een begin een midden en een eind.

Als keelpoort zegt Poort 35 “Ik voel”. Vanuit ervaring en het doorvoelen van ons nagestreefd verlangen. Onze ervaringen die we delen met anderen brengen vooruitgang in ons proces. En als deze verandering is doorgemaakt, gevoeld, doorleeft en gedeeld, dan is het tijd voor een nieuw verlangen, een nieuw proces. Een nieuwe cyclus. Daar waar onze vaardigheden (poort 16) voortkomen uit het repeteren en herhalen van vaste patronen om steeds beter te worden gaat het hier bij Poort 35 om de cycli van ervaringen om steeds wijzer te worden.

De kunst hier, om hier meesterschap te ontwikkelen, is om een ervaring aan te gaan of een verlangen na te streven zonder enige verwachting over de uitkomst, steeds weer iets nieuws. Poort 35 is altijd nieuwsgierig naar iets nieuws, het zoekt naar verandering voor de verandering zelf. Voor levenservaring die altijd gaat in cycli tussen hoop en pijn.

De weg is het doel, de uitkomst een verrassing.

Wees je er echter bewust dat je het juiste verlangen, de juiste ervaringen ingaat of aangaat. Geduld is een schone zaak! Door het volgen van je strategie en autoriteit zal je de juiste ervaringen op je pad krijgen. Wanneer je je ervaringen deelt met anderen kan dat transformatie teweeg brengen. De gedeelde herinnering van jouw ervaring kan een krachtig instrument zijn voor verandering.


Facebook


Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan