IK WIL EINDELIJK WORDEN WIE IK BEN EN NIET MEER ZIJN WIE IK ALTIJD DACHT DAT ANDEREN. WILDEN DAT IK WAS

Hi! Ik ben Marije

en wat ik het mooiste vind aan het werk dat ik doe, is te zien dat jij wordt geraakt en ontspant in de erkenning van wie je in diepste wezen bent! In wat nu echt ‘jezelf’ is. Wanneer ik jou inzicht geef in jouw kaart en kompas dan ga je meer voldoening, rust, succes en verwondering ervaren in alle facetten van je leven. Met zelfvertrouwen en ontspanning in contact met je ware zelf je unieke potentieel. Altijd en op elk moment!

Het vraagt moed om het Human Design experiment aan te gaan en om de illusie en overtuigingen van wie je denkt dat je bent aan te kijken. Door te ontdekken van wat je lange tijd hebt genegeerd kan jouw ware missie – jouw Goud – zich ontvouwen. Trots als een ware Warrior!

Kerningrediënten zijn voor mij verbinding, het vieren van diversiteit, speelsheid, acceptatie, observeren, nuchtere spiritualiteit en humor in onze verbinding met het grotere geheel.

Ik woon in Den Haag met mijn man en onze twee heerlijke pubers, een zoon en een dochter. Ik hou erg van het strand en gelukkig hebben we die dicht bij. Zowel in de zomer als de winter is het er heerlijk om te wandelen, uit te waaien, te werken, plezier te maken of gewoon wat te mijmeren.

Een aantal jaren geleden inmiddels, in een tot op dat moment nog vrij onbewuste zoektocht naar wie ik nu werkelijke ben en wat ik hier te doen heb, kruiste Human Design mijn pad. Sindsdien heeft het mij niet meer losgelaten en heb ik mij door de jaren heen ontwikkeld tot professioneel analist, teacher, guide en coach.

Human Design geeft mij een diep inzicht wie ik in diepste wezen ben en vooral ook in wat ik niet ben, maar DACHT te zijn. Ik heb inzicht in mijn ware zelf en hoe mijn niet-zelf handelen in mijn geval leidt tot teleurstelling in mijzelf en de wereld om mij heen. Het is een levenslang experiment om meer en meer inzicht te krijgen.

Doordat ik contact heb gemaakt met mijn eigen strategie, lukt het mij gemakkelijker om te blijven observeren. Door vooral de ‘monologen’ in mijn hoofd te observeren leer ik steeds beter te onderscheiden wat van mij is en wat van de ander. Observeren verandert automatisch de uitkomst van wat ik ‘denk’ dat ik moet doen. En dat is wat ik jou ook gun en wat mij drijft wanneer ik met jou in contact ben.

Mijn hele werkzame leven heb ik veel met mensen gewerkt op allerlei gebied en deze kennis en ervaring neem ik mee in mijn trajecten. De verdieping die ik heb gevonden in mijn opleidingen, waaronder die van coach en professioneel Human Design analist hebben mij meer en meer bewust gemaakt van de spiegelende rol die ik biedt bij vragen van anderen. Door mijn open design als Reflector is het voor mij natuurlijk om jou aan te voelen en te spiegelen en je stap voor stap mee te nemen naar wie jij in diepste wezen bent.

Als jij niet je ware natuur, jouw kleur, jouw True Self leeft dan wordt je ziek, burn out, depressief … Het verlaagt je frequentie en je raakt het contact met jezelf en de wereld om je heen kwijt. Je missie gaat verloren in frustratie, boosheid en teleurstelling. Wie zit daar nu op te wachten?

Ik geloof erin dat de wereld echt mooier wordt wanneer jij jouw kleur bekent. Wanneer jij als Rainbow Warrior de moed hebt om je ware zelf te leven wordt iedereen daar beter van. Het is je geboorterecht om je True Self Signature – namelijk rust, voldoening, succes en verwondering – te ervaren, uit te stralen en de wereld mee te kleuren. Hoe fijn is het voor iedereen als jij in de wereld staat met voldoening in plaats van frustratie? Om je ware goud te vinden en met jouw missie hier ten volle bij te dragen, precies zoals jij gewired bent, zoals jouw unieke blauwdruk is. Zonder gevoel van ‘schuld, schaamte en niet-goed-genoeg’!

Het gevoel dat ik krijg wanneer ik de opluchting zie bij de ander, bij jou, wanneer je tijdens een Human Design analyse, Human Design opstelling of 1-op-1 coachtraject in je diepste zijn wordt geraakt dat het helemaal goed is zoals je bent, dat je ervaart wat je diep van binnen al lang weet, dat je contact maakt met jouw missie en dat je eindelijk het gereedschap in handen hebt en leert gebruiken om bij je eigen potentieel te blijven en daarop kunt vertrouwen, dat is mijn grootste cadeau. Ik heb deze opluchting, dit intense gevoel van Goed Genoeg zijn zelf beleefd en het is mijn missie om dat door te geven.

“You’re beautiful like a Rainow”

Veel liefs,
Marije
Unfold Your Gold

3/5 Reflector
RAX of the Vessel of Love

Menu